Dendermonde Sint Onolfsdijk 7,5 km

Details

Organized by: Karel De Block
Description:

Mits de nodige maatregelen in acht te nemen tegen besmetting met het Covid-19 virus mogen we met 19 personen + begeleider maximaal wandelingen doen. 
We zijn daarbij verplicht om voldoende afstand te behouden, en bij ziekte zeker thuis te blijven. Wij rekenen daarvoor op ieders medewerking. Zodat we kunnen blijven genieten van mooie wandelingen.

Wandeling langs de Schelde en langs het natuurgebied “De Maey” en door de Sint Onolfspolder. We stappen over de paden van de Tijsluis naar de andere kant van de Dender die hier een beetje verder in De Schelde uitmondt. Daarna stappen we langs rustige wegen en jaagpaden langs de Schelde en door de Sint-Onolfspolder. Langs een wonderlijk mozaïek van nog zuivere sloten, weinig bemeste natte hooilanden en broekbos zorgt er voor dat dit een van de laatste toevluchtsoorden is voor tal van planten, insecten en vogels.

We gaan na de wandeling weer naar huis zonder iets te gaan drinken of te gaan eten. Spijtig genoeg moeten we het zo doen, hopelijk komt daar snel verandering in.

Category: Wandeling
Start date: 02-06-2020 14:00
End date: N/A
Address: 9200 Dendermonde (adres krijg je bij inschrijving op de activiteit, uitschrijven kan altijd.)
BE
Phone: +32494331192
Price: N/A
Maximum subscribe date: 02-06-2020 11:00
Maximum subscribers: 20