GR-wandeling GR 122 Deel 8 Eksaarde Moerbeke 14.6 km

Details

Organized by: Karel De Block
Description:

Doordat we tijdelijk niet in Nederland kunnen stappen om onze laatste twee stukken van de GR5a af te werken, doen we een stuk van de GR 122 Scheldeland. Deze heeft voor ons een 10 delige reeks van Hulst naar Kluisbergen in de buurt van Ronse. We doen nu deel 8 Van Eksaarde naar Moerbeke van 14.6 km.

Mits de nodige maatregelen in acht te nemen tegen besmetting met het Covid-19 virus mogen we met 19 personen + begeleider maximaal wandelingen doen. 

Omdat een GR een wandeling in lijn is hebben we nog een uitdaging te overwinnen, we komen samen op het eind van de wandeling. Vanaf daar zouden we met zo weinig mogelijk wagens naar de start rijden. Om de social-distancing regels te respecteren gaat dat niet, alhoewel er enkele mogelijkheden zijn om dat op te lossen:
1) We zetten een mondmaskertje op terwijl we in de auto zitten, feitelijk zouden er dan een en ander moeten ontsmet worden voor we instappen, dus iets minder makkelijk.
2) We kunnen met een fiets naar het begin van de wandeling rijden en die daar vastleggen en ophalen na de wandeling, zo hebben we wel serieus gesport en van de nood een deugd gemaakt.
3) U naar het vertrek van de wandeling laten brengen en u laten ophalen aan het eind van de wandeling.
4) Het openbaar vervoer nemen, maar dat gaat niet simpel zijn. Ik zal er proberen rekening mee te houden bij volgend planning van een GR dat het vertrek en aankomst in de buurt van een bushalte is (weer meer werk, en niet makkelijk). Iedereen doet wat het makkelijkst is. Het voornaamste is dat we kunnen stappen. De mogelijkheden zullen nog wel verbeteren dus positief blijven en kijken naar oplossingen i.p.v. problemen alleen te zien. 

Ik rij met de fiets naar het begin van de wandeling. Iedereen doet wat hij of zij wil en kan.

We gaan na de wandeling als we iets open vinden, (buiten op een terras) iets drinken. We zien wel, afstand houden is wel iets dat we opvolgen ook nu !

Category: GR-wandelingen
Start date: 11-06-2020 13:00
End date: N/A
Address: 9180 Moerbeke (adres krijg je bij inschrijving op de activiteit, uitschrijven kan altijd.)
BE
Phone: +32494331192
Price: N/A
Maximum subscribe date: 11-06-2020 11:00
Maximum subscribers: 20