GR-wandeling GR5a Deel 10 Overslag Sas van Gent 15,3 km

Details

Organized by: Karel De Block
Description:

Deelwandeling van de GR5a stuk tussen Denderbelle en Sas Van Gent ( het deel dat in het Waasland loopt).
Ongeveer 150 km.We hebben die in stukken van 15 km gedaan en komen zo aan 10 wandelingen van 15 km.

Waarvan we vandaag deel 10 doen, dit is het laatste deel van de GR5 in het Waasland, van Overslag naar Sas van Gent . Na inschrijving zie je de vertrekplaats en het adres. 

Mits de nodige maatregelen in acht te nemen tegen besmetting met het Covid-19 virus mogen we met 19 personen + begeleider maximaal wandelingen doen. 
We zijn daarbij verplicht om voldoende afstand te behouden, en bij ziekte zeker thuis te blijven. Wij rekenen daarvoor op ieders medewerking. Zodat we kunnen blijven genieten van mooie wandelingen.

Omdat een GR een wandeling in lijn is hebben we nog een uitdaging te overwinnen, we komen samen op het eind van de wandeling. Vanaf daar zouden we met zo weinig mogelijk wagens naar de start rijden. Om de social-distancing regels te respecteren gaat dat niet, alhoewel er enkele mogelijkheden zijn om dat op te lossen:
1) We zetten een mondmaskertje op terwijl we in de auto zitten, feitelijk zouden er dan een en ander moeten ontsmet worden voor we instappen, dus iets minder makkelijk.
2) We kunnen met een fiets naar het begin van de wandeling rijden en die daar vastleggen en ophalen na de wandeling, zo hebben we wel serieus gesport en van de nood een deugd gemaakt.
3) U naar het vertrek van de wandeling laten brengen en u laten ophalen aan het eind van de wandeling.
4) Het openbaar vervoer nemen, maar dat gaat niet simpel zijn. Ik zal er proberen rekening mee te houden bij volgend planning van een GR dat het vertrek en aankomst in de buurt van een bushalte is (weer meer werk, en niet makkelijk). Iedereen doet wat het makkelijkst is. Het voornaamste is dat we kunnen stappen. De mogelijkheden zullen nog wel verbeteren dus positief blijven en kijken naar oplossingen i.p.v. problemen alleen te zien. 

Ik rij met de fiets naar het begin van de wandeling. Iedereen doet wat hij of zij wil en kan.

We gaan na de wandeling als we iets open vinden, (buiten op een terras) iets drinken. We zien wel, afstand houden is wel iets dat we opvolgen ook nu !

Category: GR-wandelingen
Start date: 26-11-2020 14:00
End date: N/A
Address: 4554 LP Westdorpe uitgesteld! (adres krijg je bij inschrijving op de activiteit, uitschrijven kan altijd.)
BE
Phone:
Price: N/A
Maximum subscribe date: 26-11-2020 11:00
Maximum subscribers: 20