Meegenieten Virtueel Cafe. 05 05 2020

Details

Organized by: Karel De Block
Description:

Gezellige babbel op digitale manier tijdens deze Corona-tijden, met leden van Meegenieten in ons "MeegenietenCafe", wekelijks op dinsdagavond om 21 uur, voor eventuele dranken en versnaperingen moet je wel zelf zorgen.

Log aub eerder op de dag al eens in op voorhand, zodat we alle eventuele problemen kunnen proberen oplossen. De box is gans de dinsdag open met gebruik van het wachtwoordje. Ik kan het niet simpeler maken dan dit.

via volgende link:
https://www.praatbox.be/?kamer=meegenietencafethuiskant&wrd_a=Meegenieten-Cafe&wrd_b=Thuis&wrd_c=kant

Als je op de link klikt zal je om een wachtwoord gevraagd worden, dat wachtwoord wijzigt elke week en zal te vinden zijn in de "Interne info" onderaan deze activiteit, die je maar kan zien als je ingeschreven bent. Net hetzelfde zoals bij de wandel- en fietsactiviteiten waar je het "adres" en "Interne info" ook maar ziet als je bent ingeschreven.

Volgende onderwerpen zou ik willen onder de aandacht brengen: 

- Binnenkort gaan we waarschijnlijk verder weg mogen van ons "kot", In kleine groep waarschijnlijk nog. Maar we zouden kunnen buitenkomen, als jullie willen kunnen jullie zelf een wandeling inplannen om met een groepje in uw buurt te gaan stappen of fietsen, ook badminton en andere individuele sporten zou moeten kunnen. Je krijgt dan hier op de website een begeleider status en kan je zelf je activiteit inplannen en opvolgen, je staat daarin niet alleen, je krijgt uitleg via een document met aanbevelingen en telefonische ondersteuning is er ook.

- Kunnen we sporten doen zoals badminton? Maar dan in openlucht en zonder netten, of heeft er iemand netten die we kunnen opstellen op een grasveldje? Gewoon zoals we thuis vroeger deden. lijkt mij wel leuk om te doen. In Waasmunster aan de abdij Roosenberg is een parking en een grasveld. We kunnen daar ook een eindje wandelen.

- Hoe gaat het met jullie? Eén voor een jullie zegje doen door de spatietoets in te drukken, met respect voor de spreker. Is er iets dat jullie willen delen met de deelnemers in het café of iets aankondigen zet het in de chatbox?

-  Wandelen in groep met een afstand van 1.5 m, waarschijnlijk gaat het zoiets worden de komende weken of maanden. Zien jullie dat zitten? Mogen wij ons daarvoor verder verplaatsen en vertrekken dan vanuit ons Kot?

- Hoeveel en hoever gaan jullie wandelen of fietsen?

- Hebben jullie mooie Wandelingen of fietstochten ontdekt die we met Meegenieten kunnen doen vanaf we kunnen?

- Heb je zelf een onderwerp dat je wil bespreken? Stuur het via het contactformulier naar Karel en we bekijken of het bruikbaar is voor onze vereniging.

Category: Meegenieten café
Start date: 05-05-2020 21:00
End date: N/A
Address: 0000 Thuis (adres krijg je bij inschrijving op de activiteit, uitschrijven kan altijd.)
BE
Phone: +32494331192
Price: N/A
Maximum subscribe date: N/A
Maximum subscribers: N/A