Stadswandeling Oostende 3,7 + 7,7

I am sorry, this activity is full. Please come back later to see if there is room.

Details

Organized by: Rudy Poppe
Description:

De koningin der badsteden is meer dan: zee, zand, wandeldijken en winkels.

Oostende heeft o.a. ook mooie parken. Nadat we een lekkere tas warme soep met brood (€4,00, extra brood +€1,50) op het Koninginnenhof hebben genuttigd, wandelen we rond de drie vijvers van het Maria Hendrikapark (3,7 km).

Vervolgens starten we met een wandeling van 7,7 km door de oude stad. We doen een deel van de Chrystal Ship-tour (grootste Street Art expo van Europa), het Leopoldpark, de Albert-I-promenade en een deel van de Koning Boudewijnpromenade. De deelnemers krijgen via mail een beschrijving van de muurkunstwerken.

Tussendoor is er tijd voor een terrasje. We eindigen op de Graaf De Smet de Naeyerlaan waar we zijn vertrokken. Vandaar is iedereen vrij om eventueel ergens te gaan eten.

We verzamelen om 11.30 uur op de wandelpromenade van de Graaf De Smet de Naeyerlaan ter hoogte van huisnummer 46 (hoek Vaartstraat en rechtover de Marine Club). Dit is: 8 min stappen van het station, 5 min stappen van de gratis Maria Hendrikapark-parking en 3 min van de gratis parking op de Graaf De Smet de Naeyerbrug (einde van de laan).

We nemen de nodige maatregelen in acht in het kader van Covid-19: afstand houden en dragen van neus-mondmasker als de veiligheidsafstand van 1,5 m niet kan worden gegarandeerd. Op drukke plaatsen buiten moet het neus-mondmasker worden gedragen. Wie zich ziek voelt of recentelijk werd blootgesteld aan het Coronavirus blijft thuis.

Wij rekenen daarvoor op ieders medewerking, zodat we kunnen blijven genieten van onze mooie wandelingen.

Category: Stadswandelingen
Start date: 26-06-2021 11:30
End date: N/A
Address: 8400 Oostende (adres krijg je bij inschrijving op de activiteit, uitschrijven kan altijd.)
BE
Phone: 0495372002
Price: N/A
Maximum subscribe date: 23-06-2021 12:00
Maximum subscribers: 16