Start to walk Berlare Broek 5,8 km

Details

Organized by: Karel De Block
Description:

Start to walk van 5,8 km samen met start to walk gaat stukje langs het Donkmeer en verder via rustige wegjes en onverharde paden.

De groene omgeving van Donkmeer en Berlare Broek ligt op een oude Scheldemeander. Menselijke activiteiten als turfontginning, de aanleg van visvijvers, het aanleggen van weilanden, akkers en populierenaanplanten, de ontwikkeling van huizen en r​ecreatieve ontsluiting hebben het landschap zijn huidige uitzicht gegeven en de natuur teruggedrongen. Toch is dit uniek "laagveen" ecosysteem met een grote variatie aan kleine en grote waterpartijen, rietmoeras, natte hooilanden en bossen een hotspot voor biodiversiteit. (bron: Vlaamse landmaatschappij).

Op tijd komen is hoffelijk, laat uw collega stappers niet nodeloos wachten vertrek een kwartier vroeger zodat je zonder stress de eventuele onvoorziene omleidingen al fluitend omzeild, bedankt voor de medewerking.

Zolang er mogelijke corona besmetting bestaat, houden we afstand en als dat niet kan mondmasker opzetten dat we verplicht bijhebben.

 

Category: Start to walk
Start date: 03-05-2022 14:00
End date: N/A
Address: 9290 Berlare (adres krijg je bij inschrijving op de activiteit, uitschrijven kan altijd.)
BE
Phone: 0494 33 11 92
Price: N/A
Maximum subscribe date: 03-05-2022 12:00
Maximum subscribers: 20