Wandeling "De Weelkens" 7,4 km

Details

Organized by: Karel De Block
Description:

Mits de nodige maatregelen in acht te nemen tegen besmetting met het Covid-19 virus mogen we met 19 personen + begeleider maximaal wandelingen doen. 
We zijn daarbij verplicht om voldoende afstand te behouden, en bij ziekte zeker thuis te blijven. Wij rekenen daarvoor op ieders medewerking. Zodat we kunnen blijven genieten van mooie wandelingen.

Met deze wandeling stappen we via onverharde paden en stille straatjes langs het Fort Bedmar, overblijfsel uit de Spaanse oorlogen enkele honderden jaren geleden. Langs en door de " Tragel" een leefgemeenschap van mensen met een beperking in Clinge Nederland. Daarna stappen we onverhard naar de "Witte bergen" ooit zandwinning geweest met aansluitend de "Weelkens" waar we kunnen genieten van een mooi stukje overblijfselen van de woelige late Middeleeuwen en overblijfselen van al de niet gewenste dijkdoorbraken. Mooi stukje natuur, voor ons om te ontdekken.

We gaan na de wandeling weer naar huis zonder iets te gaan drinken of te gaan eten. Spijtig genoeg moeten we het zo doen, hopelijk komt daar snel verandering in.

Category: Wandeling
Start date: 19-05-2020 14:00
End date: N/A
Address: 9170 De Klinge Sint-Gillis-Waas. (adres krijg je bij inschrijving op de activiteit, uitschrijven kan altijd.)
BE
Phone: +32 494 33 11 92
Price: N/A
Maximum subscribe date: 19-05-2020 11:00
Maximum subscribers: 20