Wandeling Gent 12.2 km

Details

Organized by: Karel De Block
Description:

Wandeling in twee lussen, waarvan eerste lus samen met de start to walk, Bourgoyen - Ossemeersen klassieker onder de natuurwandelingen. Net buiten Gent, in alle stilte, ligt Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen. Dit prachtige, uitgestrekte gebied van vochtige graslanden is een natuurreservaat om te koesteren.  5,7 km.

Tweede lus langs het Fluweelpark, Brugse vaart en de Noordelijke Leie en een andere Leiearm met het "Groene valleipark" (tegenover "De Groene Wandeling", gevangenis van Gent). Geen natuurwandeling maar mooie plekjes in Gentse rand.6,5 km.

Op tijd komen is hoffelijk, laat uw collega stappers niet nodeloos wachten vertrek een kwartier vroeger zodat je zonder stress de eventuele onvoorziene omleidingen al fluitend omzeild, bedankt voor de medewerking.

Zolang er mogelijke corona besmetting bestaat, houden we afstand en als dat niet kan mondmasker opzetten dat we verplicht bijhebben.

Als er een terras in de buurt is, kunnen we afspreken om iets te gaan drinken en of eten eventueel. Natuurlijk volgens de geldende regels voor Corona veiligheid.

 

Category: Wandeling
Start date: 19-04-2022 14:00
End date: N/A
Address: 9030 Gent (adres krijg je bij inschrijving op de activiteit, uitschrijven kan altijd.)
BE
Phone: 0494 33 11 92
Price: N/A
Maximum subscribe date: 19-04-2022 12:00
Maximum subscribers: 20