Wandeling Lippelo 10 km

I am sorry, this activity is full. Please come back later to see if there is room.

Details

Organized by: Karel De Block
Description:

Vanaf de kerk van Lippelo gaan we langs dreven en weiden waar we misschien ganzen en Brabantse trekpaarden kunnen zien. Van ver zien we het kasteel (Hof van Melis) als we naar het bos van Lippelo gaan. Beetje buiten het bos komen we op het geografische middelpunt van Vlaanderen, vanwaar je via GR-route 126 naar het middelpunt van Wallonie kan stappen. Ook het drieprovincienpunt van Antwerpen ,Oost Vlaanderen en Brabant. Verder volgen we mooie dreven met mooie uitzichten om uiteindelijk weer aan de kerk van Lippelo te komen, waarna we gaan nakaarten in een plaatselijk cafe.

Zolang we met 4 mogen wandelen gaan we twee dezelfde wandelingen tegelijk doen, in tegengestelde richting met een starttijd van 0:15 min verschil, dus let op het vertrekuur. Natuurlijk houden we afstand en als dat niet kan mondmasker opzetten dat we verplicht bijhebben.

We gaan na de wandeling weer naar huis zonder iets te gaan drinken of te gaan eten. Spijtig genoeg moeten we het zo doen, hopelijk komt daar snel verandering in.

Category: Wandeling
Start date: 15-12-2020 13:45
End date: N/A
Address: 2890 Lippelo (adres krijg je bij inschrijving op de activiteit, uitschrijven kan altijd.)
BE
Phone: 0494 33 11 92
Price: N/A
Maximum subscribe date: 15-12-2020 12:00
Maximum subscribers: 4