Wandelweekend Limburg

Details

Organized by: Karel De Block
Description:

Zaterdag: 
Om 10 uur wandeling op de Mechelse Heide in de buurt van Maasmechelen op aanraden en onder leiding van Hilde.
Stuk van 12 km over de Mechelse Heide, waarbij we picknicken in de natuur, in de namiddag na rustpauze nog een relaxt lusje bij de Kikbeekbron van 6 km, avondeten ergens in de buurt.

De beschrijving van de zaterdagwandeling door Hilde:

"Tijdens deze wandeling zullen we een mooi stukje van het Nationaal Park Hoge Kempen ontdekken ... 's Morgens trekken we eerst het gebied van de Mechelse Heide in, waar we een gevarieerde mix zullen krijgen van smalle paadjes en bredere lanen, dichte bossen en open, weidse landschappen, stukjes heidegebied, flinke waterpartijen, vlakke stukken maar ook hier en daar hoogteverschillen ... 't zit er allemaal in ! We zullen hierbij ook het hoogste punt van het hele Nationaal Park bereiken, dat bij helder weer uitzichten biedt tot ver in Nederland of zelfs tot in de Hoge Venen. Na heel wat kilometers wandelplezier nemen we pauze bij de plaatselijke horeca. Daarna zetten we onze tocht verder in de vallei van de Kikbeekbron, waar we vooral een relaxed tochtje rond een mooie plas zullen maken en waarbij we met wat geluk de prachtige Noorse Fjordpaarden op ons pad zullen tegenkomen. "

Tijdens de middag eten we onze zelf meegenomen picknick op in de natuur ergens op een mooi plekje.

Zondag: 
Om 11 uur stadswandelingske van 2 km door het witte stadje Thorn,
na het middageten in de omgeving van het witte stadje Thorn een wandeling van ongeveer 10 km.

Overnachting is vrij te kiezen, en te boeken naar eigen keuze. Wij (Karel en Claudia) overnachten in het Fletcher hotel van Thorn. Wij hebben daar ook ontbijt, wil je samen met ons ontbijten kan je het navragen of het mogelijk is om daar ook te komen ontbijten. Keuze is aan jullie.

Category: Wandelweekend
Start date: 29-08-2020 10:00
End date: 30-08-2020 22:33
Address: 3630 Opgrimbie (adres krijg je bij inschrijving op de activiteit, uitschrijven kan altijd.)
BE
Phone: 0494331192
Price: N/A
Maximum subscribe date: 27-08-2020 22:00
Maximum subscribers: 20