Badminton Lokeren

5 december 2022 - 20:00

Lokerhoutstraat 29
9160 Lokeren

Karel De Block
meegenieten@meegenieten.be
0494331192


Badminton Lokeren 1 uur

Op maandagavond spelen we op een zeer recreatieve basis badminton, dat wil zeggen dat we spelen volgens de mogelijkheden van de deelnemers zonder dat het competitief is. We houden ons aan de spelregels van het badminton, maken punten maar we tellen ze niet, zo is iedereen altijd gewonnen en iedereen kan volop Meegenieten van het bewegen, kom proberen en je zal zien dat het zeer plezant is. We hebben één badmintonraket om te gebruiken om eens te komen proberen. Ter plaatse zijn er raketten te gebruiken van het sportcomplex waar we spelen voor € 1,5. Pluimpjes om mee te spelen hebben we aan ons eigen dus we kunnen er aan beginnen. Twijfel je over iets, vraag dan om meer uitleg, vb via de whatsapp knop op onze website of via het contactformulier. Kom eens een kijkje nemen of kom supporteren, om daarna gezellig een drankje te nuttigen in de cafetaria, of kom gewoon ene drinken kan ook he.

Te betalen vergoeding voor één avond mee te kunnen spelen is € 5 te betalen op de clubrekening van Meegenieten: BE26 0001 6116 8429. Je kan ook voor een half seizoen inschrijven: 10 weken vanaf 07 nov 2022 t.e.m 16 jan 2023 voor € 40. andere helft van het seizoen is van 23 jan 2023 t.e.m. 27 maart 2023 en kost ook € 40. Als we met vier vaste deelnemers kunnen spelen voor 10 weken, betaalt Meegenieten elke 3 weken een consummatie na het spelen aan de deelnemers van die avond.

Om praktische redenen sluit de inschrijving op woensdagavond 20 uur.

Na het badminton spelen kunnen we in de levendige en gezellige cafetaria van het toch wel mooie Sportcomplex De Dam, iets drinken.

Gratis parkeerplaats genoeg aan het sportcentrum zelf en de parking van de Aldi.


In onderstaand formulier kan je inschrijven voor deze activiteit.
Zorg er voor dat je e-mailadres juist is, anders geen bevestiging. Kijk ook bij uw spam.
JE DOET OP EIGEN RISICO MEE AAN DE ACTIVITEITEN VAN MEEGENIETEN.

Inschrijven niet langer mogelijk op deze datum.

Uitschrijven op deze activiteit kan via onderstaand formulier.
Vul de juiste gegevens in, kijk daarvoor in uw bevestigingsmail.

Uitschrijven niet langer toegestaan op deze dag.

Klik op de groene knop voor wegbeschrijving naar deze activiteit. Je kan het resultaat op je gsm gebruiken in uw wagen of op de fiets om naar de activiteit te navigeren.



map