Rangschikkingen.

“Strafste Meegenieter”

“Strafste Trooper”

“Strafste Meegenieter”:

Ik heb mij voorgenomen om de drie “Strafste Meegenieters” te belonen voor hun aanwezigheid op onze sportieve activiteiten op het einde van het kalenderjaar. Aangezien de nieuwe website in september is gestart beginnen we vandaar te tellen. De drie “Strafste Meegenieters”, krijgen een jaar lidgeld als beloning, dus die dienen geen lidgeld te betalen het volgende jaar. De rangschikking gaat wel degelijk over alle categorieën van activiteiten. Dus wandelaars, fietsers en badminton. Dus na nieuwjaar maak ik de “Strafste Meegenieters” bekend en zet hun lidmaatschap op betaald voor het komende jaar. Natuurlijk begint na nieuwjaar de nieuwe rangschikking voor de “Strafste Meegenieter” voor het komende jaar.

Onderstaande lijst is van 20 september tot 17 november 2022.
Deze kan niet worden weergegeven op GSM, dus bekijken op PC a.u.b.

Daaruit maken we op dat:

Dat Gerda aan de leiding staat met 10 deelnames.
Dat Anne Marie tweede is met 8 deelnames.
Dat Sophie en Claudia derde zijn.
We zien op het einde van dit jaar welke drie personen het meeste hebben meegenoten van de sportieve activiteiten van Meegenieten.

Raak met de muis de bovenkant van dit PDF venster, dan verschijnt het plustekentje om het document te vergroten zodat het leesbaar is.


Straffe Trooper”:

Elk lid van Meegenieten dat op 31 dec € 25 heeft verdiend voor meegenieten (€ 2,08 per maand) via Trooper is een “Straffe Trooper”, betaald ook geen lidgeld voor het komende jaar om mee te genieten. Waarbij Claudia en Karel niet meedoen. Een nieuwe telling begint telkens op 01 01.

Onderstaande foto geeft de verdiensten weer van de mensen tussen 01 01 2021 en 17 11 2022 die via Trooper Meegenieten steunden.