Badminton recreatief spelen 1 uur

Details

Organized by: Karel De Block
Description:

Eén uurtje badminton spelen op recreatieve wijze, vooral bewegen telt. We passen zo goed als het kan de spelregels toe, zonder punten te tellen. Dus iedereen wint want we genieten van het gezond bewegen, vooral niet forceren, badminton kan intensief gespeeld worden maar ook rustig. In Sportcentrum De Dam in Lokeren. https://www.sportdedam.be/
Laat het buiten maar slecht weer zijn.

Eén pleintje is besteld we kunnen met 4 spelen desnoods met zes als we afwisselend  een kwartier spelen. Als er meer deelnemers zijn proberen we een veldje bij te boeken. (Als er vrij zijn tenminste, om 20 uur is het redelijk druk) Anders moeten we andere uren zoeken. We zien wel hoe het loopt.

Voor 1,5 euro kan je een badmintonracket en shuttles gebruiken van het sportcenter. Iedereen die geen racket en shuttles leent van het sportcenter, brengt eigen racket en shuttles mee. Via Trooper kan je voordelig badminton materiaal aankopen bij vb Decathlon en andere sportwinkels, en zo steun je de werking van uw Meegenieten sportclub ook nog.

Prijs voor een uurtje badminton is 13 euro / veldje. Deze dertien euro moet gedeeld worden door het aanwezige aantal spelers: dus als er twee spelers zijn 6,5 euro als er vier zijn 3,25 euro en als er 6 zijn 2,15 euro per speler. Dus afpreken om te badmintonnen loont!! ;-)

Als er mensen zijn die in de namiddag kunnen badmintonnen ipv 's avonds kunnen dat laten weten als we genoeg volk hebben voor een veldje kan er 's namiddags eventueel ook gespeeld worden.

Er wordt gevraagd om met propere sportschoenen te komen spelen, handdoek voor eventueel te douchen zelf meebrengen. Voor de rest de coronaregels naleven zoals in de horeca, dus mondmaskertje dragen tot je neerzit of op het badmintonveldje staat.

Spelregels kan je hier bekijken. Wil je nog meer weten over badminton?

Category: Badminton
Start date: 31-01-2022 20:00
End date: N/A
Address: 9160 Lokeren (adres krijg je bij inschrijving op de activiteit, uitschrijven kan altijd.)
BE
Phone: 0494 33 11 92
Price: 3.25
Maximum subscribe date: 31-01-2022 18:00
Maximum subscribers: 10