Inschrijven op activiteiten zonder lid te zijn:

Dat kan je drie keer doen door op het icoontje te klikken met het plustekentje of op de knop "inschrijven" op de activiteit zelf. Je krijgt dan bevestigingsmail met het adres van het vertrek van de activiteit en een link om uit te schrijven op de activiteit waarvoor je bent ingeschreven. Bij inschrijving van een vierde keer krijg je de melding dat je lid kan worden als je verder wil deelnemen aan onze activiteiten.

Uitschrijven op activiteiten wanneer je geen lid bent:

Uitschrijven op een activiteit wanneer je de eerste drie keer meedoet en ondertussen geen lid bent geworden, doe je door in uw bevestigingsmail op de link te klikken om uit te schrijven.

Hoe lid worden?

Klik op de link "Lid worden " in de menubalk, vul uw gegevens in en verzend, je ontvangt een mail in de mailbox van het mailadres dat je gebruikte. Daarin staat een rekeningnummer waarnaar je 16 Euro dient over te schrijven. Na ontvangst van die storting op de rekening van "Meegenieten" ontvang je een mail met een eenmalige link om in te loggen, je komt op een pagina met link om je wachtwoorden in te geven die je verzend. Vanaf dan ben je Lid van "Meegenieten".

Inschrijven op activiteiten als lid:

Eens je lid bent kan je inschrijven door op de witte link "inloggen" ( die is niet te vinden als je reeds ingelogd bent er staat dan "uitloggen") te klikken en je e-mail adres waarmee je bent lid geworden en het persoonlijk wachtwoord dat je hebt in gegeven in te vullen en te verzenden. Op een activiteit inschrijven doe je door op  icoontje om in te schrijven op activiteitente klikken of op de knop "Inschrijven", je naam komt in de lijst van de deelnemers en er komt ook een rood kruis voor je naam te staan. Om uit te schrijven op activiteiten  Dat is geen fout maar de knop om uit te schrijven (+ bevestigen nadien). Je moet geen gegevens meer invullen en je kan in en uitschrijven zo veel je wil tot de max inschrijvingsdatum en uur. En zolang dat het max aantal deelnemers niet is overschreden.

Oei een rood kruis voor mijn naam:

Is geen foutmelding maar gewoon een knop om uit te schrijven (+ bevestigen nadien) op de activiteit waarop je bent ingeschreven.

Uitschrijven als lid op activiteiten:

Uitschrijven doe je door eerst in te loggen op de website, dan klik je op het rode kruisje voor uw naam in de deelnemers lijst + bevestigen nadien.

Problemen bij aanmelden op de website via "inloggen" :

Geef uw mailadres (let op met spellingsfouten) in en geef een verkeerd wachtwoord in je krijgt dan de melding dat het niet juist is. Geen probleem, er staat ook een witte link met "wachtwoord vergeten", klik daar eens op en geef je mailadres in en "verzend". Je krijgt dan een mail met een link om je wachtwoord te wijzigen, doe verder wat je gevraagd word. Als het dan niet lukt, neem je maar contact op met Karel via het contactformulier dat te vinden is onderaan elke pagina op de website van Meegenieten. 

Wat doen bij onregelmatigheden op de website?

Maak een foto van de toestand, geef een beetje uitleg en zend het via Messenger naar "karel wandel fiets".

Terugbetaling lidgeld via ziekenfondsen?

In de Sportievak vzw lidkaartmail die elk lid toegestuurd krijgt zit een link om het ingevuld formulier op te vragen en laten afstempelen tijdens een van de activiteiten.

Ook via onze eigen lidkaartmail en hier, is er een link te vinden naar het formulier voor terugbetaling van het lidgeld, dat je kan invullen, en meebrengen naar de activiteiten om af te laten stempelen en te ondertekenen.
In het (welkom bij Meegenieten) op de homepagina staan ook links om het formulier te downloaden.