Fietsen Moerbeke 39 km

29 mei 2024 - 15:00

Valk 24,
9111 Sint-Niklaas

Karel De Block
meegenieten@meegenieten.be
0494331192


Fietsen Moerbeke 39 km

Vanaf april fietsen we wekelijks de geplande tochtjes op woensdag. En doen we regelmatig een grotere fietstocht op zaterdag een beetje verder weg.

De weg die we afleggen kan je bekijken in de foto van de fietstocht.

Ik hou de groepjes bewust klein zodat er max 10 personen kunnen meegenieten.

Fietsen doen we langs rustige afwisselende fietswegjes van ongeveer 35 a 45 km met een gemiddelde snelheid van ongeveer 18 km / uur. Dus voor iedere sportieve fietser haalbaar. Kan elektrisch maar ook met gewone fiets.

Een helm helpt ons om bij eventuele val minder schade aan onszelf op te lopen. We respecteren de wegcode en delen de weg met elke andere weggebruiker, zonder fanatiek te willen zijn.

Iedereen die meefietst voorziet herstelgerief voor eventuele platte banden en dergelijke. Natuurlijk is een fiets die tip top in orde is aangwezen. Goede banden die goed zijn opgepompt voorkomen ook onheil onderweg.

Wegjes die we doen zijn niet geschikt voor koersfietsen met smalle bandjes. Omdat we regelmatig onverharde wegjes meepikken. Als de wegjes te slecht liggen over grotere astanden vb: onder water, modder en putten waar je niet rond kan rijden. Nemen we gewoon een verhard alternatief, we zijn geen crossers, maar genieten wel van rustige afwisselende fietswegjes. Stukken modder en plassen van enkele meters kunnen we wel aan, en ja onze fiets kan bij voorbije regenweer al eens vuil zijn. Zo zullen ook alle fiesttochten zijn in het komende fietsseizoen. Dus dat beloofd. Meegenieten maar !

Ik kan je bewijzen dat je niet perse naar het buitenland moet om te genieten van mooie fietstochten. Allemaal wegjes waar je met de auto voorbij vliegt, elke dag zonder dat je weet dat ze bestaan, je moet mij niet geloven je zal het zien als je meefietst.

We vertrekken vanaf : “’t Cafe” Valk 24, 9111 Sint-Niklaas. Vanwaar we in alle richtingen mooie tochten kunnen doen. Zoals je kan zien op onderstaande kaart met 10 geplande fietstochten vanaf “DE Valk”.

Ben je een sportieve fietser schrijf dan in en geniet mee van onze mooie Wase wegen.


In onderstaand formulier kan je inschrijven voor deze activiteit.
Zorg er voor dat je e-mailadres juist is, anders geen bevestiging. Kijk ook bij uw spam.
JE DOET OP EIGEN RISICO MEE AAN DE ACTIVITEITEN VAN MEEGENIETEN.

Inschrijven niet langer mogelijk op deze datum.

Uitschrijven op deze activiteit kan via onderstaand formulier.
Vul de juiste gegevens in, kijk daarvoor in uw bevestigingsmail.

Uitschrijven niet langer toegestaan op deze dag.

Klik op de groene knop voor wegbeschrijving naar deze activiteit. Je kan het resultaat op je gsm gebruiken in uw wagen of op de fiets om naar de activiteit te navigeren.map