Hoe werkt Trooper?

Klik op het Trooper icoon boven de activiteiten kalender en geef de naam “Meegenieten” in, in het venstertje waar “Welke vereniging wil je steunen?” staat. Dan ga je naar je webshop voor uw aankoop (in hetzelfde tabblad blijven van uw browser). Als uw aankoop is geregistreerd en betaald krijg je een “patat-mail” met de melding dat het ok is en hoeveel je hebt verdiend voor Meegenieten. (Kan een tijd duren, meestal volgende dag) Zonder ook maar iets meer te betalen dan je zonder Trooper zou hebben geshopt. Bedrijven geven die commissie voor reclame te kunnen maken bij Trooper.

Telkens jij iets koopt via Trooper gaat er een percentje naar de kas van jouw favoriete vereniging. Weet dat bijna alle bekende en minder bekende shops erop staan en dat jij geen rosse eurocent extra betaalt.

Hoe op tijd op de activiteiten geraken?

Geef uw adres in in het formuliertje voor routeaanwijzingen, klik op de knop en Google Maps opent zodat je de tijd en de afstand kan zien. Doe bij de tijd 30 min bij, zodat je eventuele omleidingen onderweg al fluitend kan omzeilen. En zonder stress aankomt op het vertrek van de Meegenieten activiteit. Laat uw mede genieters niet nodeloos wachten. Op tijd komen is hoffelijk.