Hoe lidgeld vernieuwen?

Je bent lid bij Meegenieten voor 12 maanden, ongeacht wanneer je bent lid geworden. Je krijgt een mailtje in de maand vóór uw lidmaatschap vervalt om uw lid zijn te hernieuwen. daarna kan je na betaling weer 12 maanden lang genieten van sportieve activiteiten bij Meegenieten.

Hoe lidgeld terugbetaald krijgen?

één keer per jaar nadat je lidgeld hebt betaald kan je een formulier via Contact aanvragen om binnen te doen bij jouw mutualiteit. je krijgt het via mail toegestuurd op naam, je kleeft er een klevertje op en het kan ingediend worden.

Hoe? wat is Sportievak?

Dat is de sportfederatie waar wij lid van zijn met Meegenieten, zodat we voordelig verzekerd zijn met een degelijke verzekering. Ook doordat we lid zijn van een sportfederatie kan je via de mutualiteit bijna volledig uw lidgeld dat je betaalde terugkrijgen. Helemaal onderaan elke pagina staat er een link naar Sportievak bekijk het maar eens.

Hoe werkt Trooper?

Klik op het Trooper icoon boven de activiteiten kalender en geef de naam “Meegenieten” in, in het venstertje waar “Welke vereniging wil je steunen?” staat. Dan ga je naar je webshop voor uw aankoop (in hetzelfde tabblad blijven van uw browser). Als uw aankoop is geregistreerd en betaald krijg je een “patat-mail” met de melding dat het ok is en hoeveel je hebt verdiend voor Meegenieten. (Kan een tijd duren, meestal volgende dag) Zonder ook maar iets meer te betalen dan je zonder Trooper zou hebben geshopt. Bedrijven geven die commissie voor reclame te kunnen maken bij Trooper.

Telkens jij iets koopt via Trooper gaat er een percentje naar de kas van jouw favoriete vereniging. Weet dat bijna alle bekende en minder bekende shops erop staan en dat jij geen rosse eurocent extra betaalt.

Hoe op tijd op de activiteiten geraken?

Geef uw adres in in het formuliertje voor routeaanwijzingen, klik op de knop en Google Maps opent zodat je de tijd en de afstand kan zien. Doe bij de tijd 30 min bij, zodat je eventuele omleidingen onderweg al fluitend kan omzeilen. En zonder stress aankomt op het vertrek van de Meegenieten activiteit. Laat uw mede genieters niet nodeloos wachten. Op tijd komen is hoffelijk.

Hoe navigeren naar activiteit?

Juist boven het kaartje met een overzicht waar er activiteiten doorgaan kan je je adres ingeven , klik op de knop vanuit uw gsm, Google Maps zal openen en je kan navigeren met uw vervoermiddel naar de activiteit. Handenvrij doen he voor de veiligheid.

Hoe uitschrijven op een activiteit?

Op de pagina van de activiteit waar je wil uitschrijven is een formuliertje onder dat waar je hebt ingeschreven. Daar kan je je gegevens invullen en doorsturen. Zorg ervoor dat je mailadres juist is zonder spellingsfouten of dergelijke. anders kan je niet uitschrijven.

Hoe inschrijven op een activiteit?

Nadat je op de activiteitenkalender een activiteit hebt aangeklikt kom je op de activiteit pagina zelf, onder de foto staat het formulier waar je kan inschrijven, zorg dat je mailadres juist is anders kunnen we geen bevestiging sturen.