Hoe is de wegcode voor wandelaars?

Wandelaars en de wegcode: Alle info is te vinden op: Wandelsport Vlaanderen,
Verplicht links van de rijbaan wandelen: Is links wandelen op de weg verplicht? | VAB-Magazine
Plaats van de voetganger in het verkeer volgens de Politie.

Hoe is de wegcode voor fietsers?

Fietsers en de wegcode: Alle info is te vinden op: wegcode.be

Hoe werkt Trooper?

Klik op het Trooper icoon boven de activiteiten kalender en geef de naam “Meegenieten” in, in het venstertje waar “Welke vereniging wil je steunen?” staat. Dan ga je naar je webshop voor uw aankoop (in hetzelfde tabblad blijven van uw browser). Als uw aankoop is geregistreerd en betaald krijg je een “patat-mail” met de melding dat het ok is en hoeveel je hebt verdiend voor Meegenieten. (Kan een tijd duren, meestal volgende dag) Zonder ook maar iets meer te betalen dan je zonder Trooper zou hebben geshopt. Bedrijven geven die commissie voor reclame te kunnen maken bij Trooper.

Telkens jij iets koopt via Trooper gaat er een percentje naar de kas van jouw favoriete vereniging. Weet dat bijna alle bekende en minder bekende shops erop staan en dat jij geen rosse eurocent extra betaalt.

Hoe op tijd op de activiteiten geraken?

Geef uw adres in in het formuliertje voor routeaanwijzingen, klik op de knop en Google Maps opent zodat je de tijd en de afstand kan zien. Doe bij de tijd 30 min bij, zodat je eventuele omleidingen onderweg al fluitend kan omzeilen. En zonder stress aankomt op het vertrek van de Meegenieten activiteit. Laat uw mede genieters niet nodeloos wachten. Op tijd komen is hoffelijk.

Hoe navigeren naar activiteit?

Juist boven het kaartje met een overzicht waar er activiteiten doorgaan kan je je adres ingeven , klik op de knop vanuit uw gsm, Google Maps zal openen en je kan navigeren met uw vervoermiddel naar de activiteit. Handenvrij doen he voor de veiligheid.

Hoe uitschrijven op een activiteit?

Op de pagina van de activiteit waar je wil uitschrijven is een formuliertje onder dat waar je hebt ingeschreven. Daar kan je je gegevens invullen en doorsturen. Zorg ervoor dat je mailadres juist is zonder spellingsfouten of dergelijke. anders kan je niet uitschrijven.

Hoe inschrijven op een activiteit?

Nadat je op de activiteitenkalender een activiteit hebt aangeklikt kom je op de activiteit pagina zelf, onder de foto staat het formulier waar je kan inschrijven, zorg dat je mailadres juist is anders kunnen we geen bevestiging sturen.